Om mig     

Adele Cph Denmark – min firma og mig.

Jeg hedder Lena Lorentzen, og har tidligere arbejdet som blomsterbinder, hvorefter jeg kastede mig over at designe boliginteriør.
Nu har jeg dog kastet min kærlighed på smykkeuniverset, og alle mine smykker produceres enten af mig selv her i København, eller af mine to super dygtige sy-damer i Europa.

Jeg oprettede Adele Cph Denmark tilbage i september 2017.
Her fokuserer jeg på at designe farverige og grafiske smykker – med hovedvægt på japanske glasperler. Ligesom jeg også leger med design og produktion af andre smykker af god kvalitet. Jeg har flere spændende projekter i gang. Blandt andet hele vejen fra Indien. Fx vintage tøj, accessories og interiør samt nye smykkedesigns. Det er bæredygtigt, og er i generationer blevet båre af indiske kvinder. Alt er unika, med en historie bag hvert et stykke stof. Det er noget jeg selv værdsætter højt. Samtidig med at jeg på denne måde kan støtte de indiske familier, som producerer disse.
Jeg designer og strikker moderne og ultrabløde cardigans. Har par søde strikke-damer her i København, der hjælper mig med produktion af dette.